Laulaja-lauluntekijä Hilma on yksi syksyn kiinnostavimmista tulokkaista, jonka esikoisalbumi ”Nyt tiedän mitä rakkaus on” on otettu hienosti vastaan sekä radioissa että tanssiparketeilla. Hilma ei ole vasta-alkaja, vaan uraa on rakennettu määrätietoisesti jo vuosien ajan.

Hilma on menestynyt monissa laulukisoissa. Hän on muun muassa voittanut Laila Kinnunen-laulukilpailun ja ollut Jaakko Teppo -kuplettikilpailun finaalissa. Hilma laulaa sujuvasti myös murteella. Laulunopettajana on toiminut Antti Hyvärinen.

”Nyt tiedän mitä rakkaus on”-albumin nimikappale on soinut Radio Top 20 – ja Tätä Suomi tanssii -listoilla. Hilma on omavarainen artisti, mutta ei arkaile esittää myöskään kansaanmeneviä lainakappaleita.

Harvoin, jos koskaan, samalla albumilla on coveroitu Eppujen, Irwin Goodmanin, Kikan ja Laila Kinnusen musiikkia.

Kuuntele Pentti Teräväisen mielenkiintoinen tarinatuokio Hilman kanssa:

KATSO Hilman kotisivut