Paikallisradioiden Kuukauden Levyksi on yksimielisesti valittu Leif Lindemanin uusi albumi Rakkaudella, jolla laulaja tulkitsee ikivihreitä slovareita Riku Niemi Orchestran muusikoiden kanssa.

Leif Lindeman tuli koko kansan tutuksi Tangomarkkinoilla 2013 ja 2014. Hän sijoittui molempina vuosina toiseksi ja oli myös yleisön suosikki. Mies on yksi ahkerimmin keikkailevista artisteista, kuukaudessa on lähes parikymmentä keikkaa. Sen lisäksi hän toimii autokauppiaana omassa yrityksessään Äänekoskella, joka on palkinnut hänet Äänekoski-mitalilla.

Leif Lindeman on suosittu esiintyjä tanssilavoilla ja konserteissa. Hänet palkittiin Vuoden 2015 tanssittajatulokkaana Lavakauden päättäjäisissä. Samalla hän pokkasi radioiden Kuukauden Levy -kunniakirjan albumistaan Leif Lindeman laulaa rakkaudesta. Lindemanin pehmeä, miellyttävä ääni yhdistettynä sympaattiseen ja iloiseen olemukseen on taannut hänelle paikan erityisesti tanssikansan sydämissä.

Rakkaudella-albumilla Lindeman tulkitsee suomalaisille tuttuja ikivihreitä slovereita kuten Kertokaa se hänelle, Puhu hiljaa rakkaudesta, Kuolleet lehdet ja Rakkauden jälkeen. Toivo Kärjen ja Juha Vainion klassikko Jos vielä oot vapaa on noussut Tätä Suomi tanssii -listalle.

Albumin kansainvälisen tason sovitukset on tehnyt orkesterinjohtaja Riku Niemi, joka on lajissaan maailmanluokan tyylitaituri. Hän on myös tuottanut Rakkaudella-albumin.

Radiotoimittajat perustelevat valintaansa muun muassa albumin radioystävällisyydellä. Kaikki levyn kappaleet sopivat radiosoittoon.

* Radioiden KUUKAUDEN LEVY -kunniakirjat jaetaan sunnuntaina 8. syyskuuta Tampereella Hotel Tornissa, jossa juhlitaan Lavakauden 30. päättäjäisiä sekä Tamperelainen Musa -gaalaa.