Paikallisradioiden Kuukauden Levyksi on valittu laulaja Jorma Kääriäisen uusi albumi Nyt tai ei koskaan, vol.1, joka palauttaa matalaa profiilia pitäneen laulajan lajinsa kärkikaartiin. Kakkoseksi äänestyksessä tuli Tero HuhtalaLoiste. Pronssia otti  Tarmo Raatikainen & Nuori Rytmi – Elämästä, rakkaudesta ja ystävyydestä.

”Jorkka” aloitti uransa Freddy Falcon -nimisenä rockabilly-laulajana 1970-luvun lopulla. Suuri menestys alkoi, kun hänet kutsuttiin Agentsien solistiksi Topi Sorsakosken suuriin saappaisiin 1992 – 2006. Agentsien jälkeen Kääriäinen on laulanut 2006 -2013 Riku Niemi Orchestran solistina sekä tehnyt soolouraa. Hän joutui muutama vuosi sitten vetäytymään keikkailusta selkäkipujen vuoksi.

Jorma Kääriäinen juhlisti hiljattain pitkää uraansa 40-vuotisjuhlakiertueella, jonka merkeissä julkaistiin uusi albumi. Kääriäinen toimi vastaavana tuottajana, sovitukset teki studiossa soittanut bändi.

Levyllä pelataan varman päälle eli tarjotaan kansalle mitä kansa haluaa. Keikkaohjelmistosta tutut kappaleet soivat kuten ne keikoilla soivat, ja tässä tapauksessa kyse ei ole moitteesta. Kääriäinen lataa tulkintoihinsa sellaista tunnetta, joka ei tunnu ulkoluvulta.

Ikuinen Elvis-fani Jorma Kääriäinen kumartaa levyllä syvään idolinsa suuntaan. Albumin kappalevalikoima on kuin suomalainen poikkileikkaus Las Vegasin 70-luvun kuninkaan tyylistä. Kääriäinen pitäytyy balladilinjalla, poikkeuksena hieman vauhdikkaampi Antaudun. Myös vuoden 1986 euroviisu, Kari Kuivalaisen sävellys ja sanoitus Päivä kahden ihmisen saa arvoisensa tulkinnan.

Radiotoimittajat kehuvat albumin laadukasta tuotantoa ja onnistunutta äänitystä sekä hienoja laulutulkintoja. Albumi sopii radion ohella hyvin myös CD-soittimeen kotona ja autossa.

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikeilleen.

JORMA KÄÄRIÄINEN
– Vanhan rockabillymiehen karisma kantaa… Jussi Häkkilä / Radio Pooki
– Jorkka on OK! Anssi Marttinen / Radio Vaasa
– Kääriäinen paranee vanhetessaan. Ääni soi sielukkaasti, kappalevalikoima on kohdallaan ja kuuntelijat tykkää. Reijo Glad / Radio Sandels
– Hienoa, että Elvis-musiikkia voi kuulla myös uusina tulkintoina. Jorkka on maan parhaita balladilaulajia. Hieno comeback radioaalloille. Pentti Teräväinen / Radio Musa

TERO HUHTALA
– Pohjoisen Loiste on kirkas ja Huhtala hyvä tulkitsija. Ilmari Aikio / Radio Inari