Paikallisradioiden Vuoden 2020 Joululevy -tunnustus on jaettu kahdelle laadukkaalle albumille, jotka luovat joulutunnelmaa omilla tavoillaan. Voittajat ovat Tessa Virta ja Jussi Syren.

Arvostettu pianisti-laulaja-kapellimestari Tessa Virta on julkaissut orkesterinsa kanssa tyylikkään Joulun tähdet -albumin, jolla laulavat muiden muassa Sami Saari, Johanna ja Ville Rusanen, Mikael Konttinen, Pentti Hietanen ja Mari Palo. Tessa Virta Orkesteri on toiminut jo 30 vuotta eli levyssä on siis myös juhlalevyn tuntua. Omien keikkojen lisäksi Tessa Virtaa on nähty ja kuultu mm. sellaisten nimien kanssa kuin Tapani Kansa, Jari Sillanpää, Diandra, Johanna Försti, Jarkko Ahola ja Tomi Metsäketo.

Albumin sovitukset sekä perinteisistä että uusista joululauluista ovat niin onnistuneet, että ne on julkaistu myös nuottikirjan muodossa. Fennica Gehrmanin kustantamassa Joulujazzia pianolle -nuottikirjassa on 15 kappaletta, joista seitsemän on samaa kuin levyllä.

Jussi Syren And The Groundbreakers on amerikkalaisen perinnemusiikin, bluegrassin kansainvälisiä ykkösnimiä. Yhtyeen kaikki äänitteet on noteerattu korkealle lajin harrastajien medioissa, joten on loogista, että lopulta ilmestyy myös joululevy.

Bluegrass Christmas -albumilla tyylinmukaisen sovituksen saavat sekä tutut jouluklassikot että uudet ja vähemmän kuullut sävelmät. Mandoliini, banjo, kitara ja basso soivat kuin niiden voisi kuvitella soineen parhaimmillaan lähes sata vuotta sitten. Jussi Syren laulaa amerikkalaisemmin kuin amerikkalaiset itse ja saa hienoa taustatukea stemmoja laulavalta yhtyeeltä. Levyllä vierailee myös viulisti Arto Järvelä.