Kantria ja rockabillyä yhdistelevän Ria and the Hi-Binders-yhtyeen albumi Heart And Soul on valittu paikallisradioiden Kuukauden Levyksi.

Helsinkiläinen Ria and the Hi-Binders soittaa perinnetietoista Amerikan meininkiä. Yhtyeen muusikot ovat soittaneet monissa nimibändeissä kuten Whistle Bait, Mike Bell and the Belltones, Wagtails, Barnshakers, Mystery Train ja Lester Peabody. Heitä yhdistää rakkaus 1940 – 60 -luvun kantriin ja rockabillyyn sekä sellaisiin artisteihin kuin Patsy Cline, Faron Young ja Janis Martin.

Bändi soittaa tarkasti, svengaavasti ja ilmavasti. Laulaja Ria Korhola on omaksunut tyylilajin täydellisesti, hän on kuin 50-luvulta tähän aikaan laskeutunut lajin taitaja. Jussi Huhtakankaan soittama pedal steel -kitara loihtii soundiin ripauksen western swingiä.

Ria Korholan kirjoittamat neljä biisiä istuvat saumattomasti coverien joukkoon. Albumi toimii mainiona johdantona, kun haluaa perehtyä tyylitietoiseen, tanssittavaan nykyiseen rockabillyyn ja kantriin.

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikeilleen.

– Ria and the Hi-Binders kunnioittaa perinteitä, mutta tuo levylle myös omat mausteensa. Levyn nimi Heart and soul kuvaa hyvin musiikkia. Siinä kuuluu niin sydän kuin sielu. Anssi Marttinen, Radio Vaasa

– Onpas mainio paketti hyväntuulista, kepeää rock’n rollia ja kantria, joka toimii hyvin myös radiosoitossa. Reijo Glad, Radio Sandels

Heart and Soul on virkistävää ja leppoisaa menoa. Vanhanaikainen soundi ja tunnelma on saatu tavoitettua hienosti. Biisit ovat tyylinsä mukaan lyhyitä ja sisältävät olennaisen, kuten heidän genreensä kuuluu. Tämä on myös sellaista musiikkia mikä olisi hienoa kokea livenä lavalla. Levyn parhaita jalanvispaajia on Bye Bye Baby, Heart And Soul, Gonna Take A Walk ja Nothing To Me. Näillä on hyvä aloittaa tutustuminen tähän sydäntä ja sielua tarjoavaan levyyn. Marcos Kuusijärvi, FinnRadio

– Olen aina ollut ”kissalaudan” eli pedal steel guitarin ystävä. Jussi Huhtakankaan panos tuo mieleen Big Sandyn tuotannon. Albumi on hyvä lisä radion levystöön. Pentti Teräväinen, Radio Musa