Hitit!-verkkojulkaisulla on pitkät perinteet, jotka juontavat vuosien taakse.

Hitit!-paperilehden edeltäjä oli DJ-lehti, jonka historia alkoi jo 1979 diskoissa ja klubeilla jaetusta Diskosusi-lehdestä. Nimi keksittiin DJ Wolfman Jackista, jonka esiintyminen American Graffiti -elokuvassa 70-luvulla innoitti monia DJ-uralle. Diskosuden jakelulevikki oli suurimmillaan noin 10 000 kpl.

diskosusi

Hitit!-lehteen ja sen edeltäjiin on kirjoittanut vuosien mittaan suuri joukko suomalaisia popmusiikin asiantuntijoita. Kaikkia heitä yhdistää intohimo musiikkiin ja tanssiin, ilman tyylirajoja.

Hitit!-lehden vakiopalstoja ovat olleet muun muassa Radio Top 20 – ja Tätä Suomi tanssii -listat, levyarvostelut, viihdeuutiset, henkilöhaastattelut, pakinat ja kolumnit sekä keikka- ja konserttiarviot. Nämä elementit jatkavat myös tässä verkkojulkaisussa.


pena

Hitit!-verkkojulkaisun toimittaa Discopress Oy, suomalainen musiikki- ja mediayritys.

Tervetuloa mukaan!

Pentti Teräväinen
päätoimittaja